Přeskočit na hlavní obsah

To je LIFE!

 Dlouho očekávaná kniha To je LIFE! konečně spatřila světlo světa! 

Ano, je to tady! Napsala jsem druhou knihu a opět ji vydala vlastním nákladem. Mám neskutečnou radost, že jsem překonala všechny překážky, které mi vstoupily do cesty a kniha opravdu vyšla. I když to trvalo 10x déle než jsem původně počítala. Ale co si budeme - o to větší ta radost je, že jo. :)

Má druhá kniha je souborem povídek, které napsal život sám. Určitě jste také v životě potkali pár špatných lidí, zažili situace, které vás přivedly do úzkých, stresu, strachu nebo totálního nasrání a povídky jsou právě o tom. O uvědomění si, jak se my sami chováme k druhým lidem nebo kolikrát se choval někdo zle k nám. A že v tom nejste sami a vždycky všechno má řešení. 

V knize také najdete několik krásných ilustrací od mladé a talentované malířky Magdalény Bezděčíkové - včetně obálky. Její malířské umění mě fascinuje už nějakou dobu a dělá mi velkou radost, že její krásná práce zdobí mou vlastní knihu. Navždy bude její práce pro mě srdcovou záležitostí. Mám v plánu dál tuto mladou slečnu v její práci podporovat a koupit si pár jejích obrázků. Věřím, že jednou bude velká a slavná malířka a její obrazy budou těšit na duši spoustu lidí. Pokud vás zajímá víc z její umělecké práce, najdete Magdu na Instagramu. Když zadáte její jméno do vyhledávače, určitě ji najdete. :)

 home and study image

Má prvotina nese název Od sebe k sobě a má čerstvá novinka To je LIFE! - obě knihy jsou o splněných snech a o životě jako takovém. Knihy jsem napsala a vydala vlastním nákladem. Miluju svobodu a nezávislost a nevydýchala bych, kdyby mi jakékoliv nakladatelství sypalo na hlavu jednu podmínku za druhou, a proto knihy zatím nenajdeš v žádném knihkupectví a koupíš je pouze na mém eshopu. Odkaz na něj najdeš pod článkem. :)

Annette Wilshová


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Nedělej to...! a tamto už vůbec ne!

 Od chvíle, kdy se začneme pohybovat a zkoumat svět kolem nás, neustále jen slyšíme: nesahej na to, nechoď tam, nedělej to, spálíš se, bouchneš se, rozbiješ to... Postupem času zmizí věty: pozor, spálíš se, bouchneš se, rozbiješ si hlavu, zlomíš si ruku, nohu... ale ty první zůstávají a valí se na ně další a další měl bys, neměl bys, atd... Momentálně žijeme v době, kdy na nás skáčou tyhle věty v jednom kuse, ovšem už ne jen od lidí, kteří to s tebou myslí dobře a dělají to, aby tě ochránili před úrazem či zklamáním. Říkají to úplně všichni lidi na celé této vyspělé planetě...   Jez maso, potřebuješ bílkoviny. Nejez maso, škodí tvému zažívacímu ústrojí. Jez ryby kvůli omega 3 mastných kyselin, alespoň 3x týdně. Nejez ryby, jsou plné těžkých kovů. Nejez žádná zvířata, mají taky svou duši, pojďme je všechny zachránit. Jez více ovoce a zeleniny. Jez zdravěji. Nejez pořád jen ty fast foodové sračky. Pij mlíko kvůli vápníku, abys měl zdravé kosti. Nepij mlíko - je určené pro telata a ty ho

Ohlédnutí za rokem 2021

 Máme tady poslední den z roku 2021 a tedy i ideální čas se za tímto rokem již s nostalgií ohlédnout, zavzpomínat a popřemýšlet, co se nám povedlo nebo naopak nepovedlo, co jsme se naučili, co nám tento rok přinesl, co nám vzal a co naučil on nás. S radostí či trpkostí o půlnoci tuto kapitolu uzavřít a začít žít tu další.    Pro mě to byl zásadní rok, který jsem věnovala hlavně sama sobě. Především svému duševnímu zdraví. Hned první týden v lednu jsem si poseděla u kartářky, která mě zbavila chaosu a v podstatě mě nasměrovala, čím se tento rok mám zabývat. A ono se to povedlo a zažila několik magických okamžiků, na které do konce života nezapomenu.  První půl rok byl našlapaný prací - zaměstnanecký poměr, ve volných dnech psaní nové knihy a přípravy k vydání jiné. Čtení naučné literatury a rozšiřování obzorů v oblasti, o které jsem sice měla malé povědomí, ale jinak o ní nevěděla zhola nic. Přesně v polovině roce se to obrátilo a rozjela se pořádná jízda neuvěřitelných, úžasných a magi

valašská kyselice

   Ingredience:  - kysané bílé zelí 500g  - bílé fazole  - smetana  - sušené houby  - máslo - hladká mouka  - sůl postup:   Fazole nasypeme na dno hrnce a posypeme houbami, necháme takto namočené ve vodě přes noc. Fazole s houbami vaříme dokud fazole nezměknou. Mezitím vylejeme šťávu ze zelí do hrnku, pořádně ho vymačkáme. V druhém hrnci uvaříme zelí. Když máme oboje měkké, zelí přidáme k fazolím. Zalejeme smetanou. Z cca půlky kostky másla uděláme zasmážku a zahustíme polévku. Osolíme podle chuti.